Специални предложения за обзавеждане на баня от Fayans

01.11.2021 г.
Есента винаги е подходящ период за ремонт на банята. Независимо дали планирате леко освежаване на пространството или цялостен ремонт, Fayans предлага на своите клиенти различни специални предложения и комплекти. Така всеки български потребител, на когото предстои обзавеждане или ремонт на банята, може да се възползва от различните решения, като съчетае традиционното качество на марката с преференциални цени.
 
Страхотни предложения предлагат комплектите стенна тоалетна чиния, седалка и капак, структура за вграждане и бутон. Цените на комплектите стенна тоалетна + вградено казанче и двоен бутон започват от 309 лв. с ДДС. Някои от предлаганите модели са с Rimless технология, която позволява по-ефективно измиване - като комплект окачена тоалетна Neo B-Rimless + структура за вграждане Eco Compact, която се предлага на цена от 342 лв. с ДДС, за комплект със седалка и капак забавено падане. Комплектът е с фабрична гаранция от 10 години за структурата и санитарния порцелан и 5 години за механизма.
 
Повече за Rimless технологията може да научите тук.
 
Предложените комплекти могат да се комбинират с различни мивки Fayans на отлични цени. По този начин пространството на банята визуално се допълва в един стил. Акцент в тази насока са и новите двойни бутони 3/6 л. за структурите за вграждане, решени в цвят черен-мат. Те придават акцент в банята и я превръщат не само във функционално пространство, но и в зона на дома, в която естетиката е не по-малко важна.
 
Сред предложенията е и моноблокът HappySmart Block, с захранване от 4,5/3 л., което осигурява сериозна икономия на вода.

Повече информация за специалните предложения може да бъде намерена в приложената брошура.
 
 

Допълнителна информация