Специални предложения за обзавеждане за баня от FAYANS

Fayans предлага на своите клиенти разнообразни решения за обзавеждане за баня на преференциални цени, считано от 15 февруари 2021 год.
 
Страхотни предложения предлагат комплектите стенна тоалетна чиния, седалка и капак, структура за вграждане и бутон. Цените на комплектите стенна тоалетна + вградено казанче и двоен бутон започват от 286 лв. с ДДС. Някои от предлаганите модели са с Rimless технология, която позволява по-ефективно измиване - като комплект окачена тоалетна Emilia Rimless + структура за вграждане Eco Compact, която се предлага на цена от 395 лв. с ДДС, за комплект със седалка и капак забавено падане. Комплектът е с фабрична гаранция от 10 години за структурата и санитарния порцелан и 5 години за механизма.
 
Повече за Rimless технологията може да научите тук.

В духа на съвременните тенденции в дизайна, структурите Fayans се предлагат както с хром-гланц двоен бутон, така и с черен-мат.
 
Друго интересно предложение и комплектът стенна тоалетна HappySmart (по дизайн на Антонио Було) и структура за вграждане Eco Compact.
 
В приложената брошура ще намерите и други предложения за мивки, моноблокове и други решения за обзавеждането на банята или пролетния ремонт и освежаване на пространството.

Допълнителна информация