Специални предложения за обзавеждане за баня от FAYANS

Пролетта е време за ново начало – за нови решения, нови мечти и посоки. И откъде да започнем, ако не от дома ни. Място, на което прекарваме толкова много време! Място, което ни дава толкова много! Място, което не иска нищо повече от това да го наричаме с думата „дом“. За всеки, който обича това пространство и планира освежаването му през новата година, FAYANS е подготвил разнообразни решения за обзавеждане за баня на преференциални цени. Кампанията започва от 1 април 2022 год.
 
Все повече български потребители предпочитат решенията за вградени структури. Те позволяват по-лесно поддържане на хигиена, разкриват и различни възможности пред дизайна на пространството в банята. FAYANS предлага няколко решения в своята промоционална брошура:
 
Едно от тях е комплектът стенна тоалетна HappySmart (по дизайн на Антонио Було) и структура за вграждане Eco Compact. В духа на съвременните тенденции в дизайна, структурите FAYANS се предлагат както с хром-гланц двоен бутон, така и с черен-мат. 
 
Тоалетни чинии за стенен монтаж с технологията Rimless и тънки седалки са други продукти, които са все по-търсени от потребителите. Rimless технологията гарантира по-ефективно измиване, а тънките седалки предлагат не само по-добър комфорт, но и придават модерен почерк в обзавеждането за баня. Комплект окачена тоалетна Viva Happy Rimless + структура за вграждане Eco Compact в комплект с тънка седалка и капак забавено падане е на цена от 451 лв. с ДДС. За онези, които търсят практично обзавеждане за баня с по-ограничен бюджет, FAYANS има промо оферти за конзолна тоалетна и структура с вградено казанче, които започват от 334 лв. с ДДС.
 
Комплектите стенна тоалетна и структура за вграждане са с фабрична гаранция от 10 години за структурата и санитарния порцелан и 5 години за механизма.

Постоянно покачващите се битови сметки правят особено ценно предложението за моноблок HappySmart Block. Той пести вода, като двата му режима за отмиване използват едва 4,5 / 3 л., което се отразява сериозно на месечната сметка за вода.
 
В промоброшурата могат да бъдат намерени и редица решения за умивалници. Съвременните мивки все по-често се налага да се адаптират според специфични пространства и форми, затова FAYANS предлага най-разнообразни решения – от правоъгълни и традиционни форми, малки и големи, за да може да изберете най-подходящото за вас решение.
  
В приложената брошура ще намерите и други предложения за мивкимоноблокове и други решения за обзавеждането на банята или пролетния ремонт и освежаване на пространството. Умивалници с модерен дизайн може да закупите на промо цени от 58 лв. с ДДС.