Специални предложения за обзавеждане за баня от FAYANS

В периода 15 септември – 15 октомври Fayans предлага на своите клиенти разнообразни решения за обзавеждане за баня на преференциални цени.
 
Страхотно есенно предложение е комплекта стенна тоалетна Viva Happy със структура за вграждане Eco Compact, седалка и капак дуропласт Viva Happy, двоен бутон хром-гланц. Целият комплект е на цена от 339 лв. с ДДС, с фабрична гаранция от 10 години за структурата и санитарния порцелан и 5 години за механизма.
 
На цена от 382 лв. с ДДС може да бъде намерен комплекта стенна тоалетна Emilia Rimless и структура за вграждане Eco Compact, със седалка и капак дуропласт Antiback, които са със забавено падане и следват модерните тенденции за изработка от тънък материал. Предимствата на този модел са най-вече свързани с новото поколение технологии за римлес тоалетни. Rimless технологията позволява по-лесно почистване и отлична хигиена. Повече за нея може да научите тук.
 
Друго интересно предложение и комплектът стенна тоалетна HappySmart (по дизайн на Антонио Було) и структура за вграждане Eco Compact.
 
В приложената брошура ще намерите и други предложения за мивки, моноблокове и други решения за обзавеждането на банята или есенния ремонт и освежаване на пространството.

Допълнителна информация