Специални предложения за обзавеждане за баня от FAYANS

Fayans предлага на своите клиенти разнообразни решения за обзавеждане за баня на преференциални цени, считано от 1 ноември 2021 год.
 
Страхотни предложения предлагат комплектите стенна тоалетна чиния, седалка и капак, структура за вграждане и бутон. Цените на комплектите стенна тоалетна + вградено казанче и двоен бутон започват от 309 лв. с ДДС. Някои от предлаганите модели са с Rimless технология, която позволява по-ефективно измиване - като комплект окачена тоалетна Neo B-Rimless + структура за вграждане Eco Compact, която се предлага на цена от 342 лв. с ДДС, за комплект със седалка и капак забавено падане. Комплектът е с фабрична гаранция от 10 години за структурата и санитарния порцелан и 5 години за механизма.
 
Повече за Rimless технологията може да научите тук.

В духа на съвременните тенденции в дизайна, структурите Fayans се предлагат както с хром-гланц двоен бутон, така и с черен-мат.
 
Друго интересно предложение и комплектът стенна тоалетна HappySmart (по дизайн на Антонио Було) и структура за вграждане Eco Compact.
 
В приложената брошура ще намерите и други предложения за мивки, моноблокове и други решения за обзавеждането на банята или пролетния ремонт и освежаване на пространството.

Допълнителна информация