Рока България с отличие от Годишни награди по безопасност и здраве при работа

08.03.2016 г.

За четвърта поредна година , Рока България с отличие от годишни национални награди за безопасност и здраве при работа

Компанията се класира на второ място в категория Големи предприятия (с над 250 заети лица).


От 2007 год. насам, Рока България заслужено печели множество отличия на национално ниво за добри условия за здраве и безопасност при труд. За четвърта поредна година, компанията е сред най-добрите и според журито на националния конкурс за добри практики от страна на бизнеса при осигуряването на безопасни и здравословни условия на труд. Конкурсът Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа се организира от Фондация Център за безопасност и здраве при работа със съдействието на Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда. Негова основната цел е стимулиране на българските предприятия за обмен на добри практики и повишаване нивото на безопасност при работа в страната.
 
Тази поредна награда е за усилията, които Рока България полага и през 2015 год. за усъвършенстване в сферата на здравословните и безопасни условия на труд.
 
Рока България предлага на българския пазар интегрирани решения за банята в разнообразни стилове и пазарни сегменти с марките Roca, Fayans и Laufen. Част е от испанската копания Roca, глобален лидер в сектора на продуктите за обзавеждане на баня, която следващата година ще чества стогодишен юбилей. Почти стогодишна е и историята на фабриката на компанията у нас, в гр.Каспичан. Oт 1999 год., тя е част от голямото семейство Roca. Днес, българската марка Fayans е водеща на българския пазар и е добре приета в много страни в Европа и Азия. Тя предлага качество, отговарящо на най-високите международни стандарти и съвременен дизайн на достъпни цени. 
 
Рока България е пример за това, че най-добро качество на продукцията се постига от високо квалифицирани кадри, които имат възможност да се усъвършенстват и работят в безопасна и здравословна среда. Компанията непрекъснато инвестира в нови технологии и подобряване на условията на труд. Всяко ново отличие е повод за гордост и е заслужено признание за полаганите усилия.