Rimless тоалетни от Fayans - максимална хигиена в банята

Fayans предлага на българския пазар ново поколение тоалетни с технологията Rimless (без ринг). Технологията позволява по-добро разпределение на водата за измиване. Така водният поток циркулира по целия вътрешен периметър на тоалетната чиния, постигайки по-добра ефективност и хигиена, при минимална консумация на вода.
 
Освен това, при Rimless технологията няма улеи, остри ръбове или отвори по повърхността на порцелана, като в резултат почистването на тоалетната е много по-лесно. Допълнително предимство е липсата на „разпръскване“ на водната струя извън тоалетната чиния, поради отсъствието на релеф, който да го създаде.
 
Независимо дали става въпрос за обзавеждане за обществени сгради – хотели и офиси, или за дома, тоалетните с римлес технология гарантират отлична хигиета и лесно почистване в банята.
 
Изчистеният дизайн на моделите с rimless технология позволяват тяхното комбиниране с различни модели мивки и аксесоари за баня, както и мебели. Така тоалетната чиния може да бъде подменена дори и без да се налага ремонт на останалите елементи в пространството на банята.
 
Сред най-новите rimless тоалетни на Fayans са окачената тоалетна Neо и стенната тоалетна Emilia. Окачените тоалетни, които се монтират лесно върху вградена в стената структура, са още една стъпка напред в улеснението да се поддържа  отлична хигиена. Може да комбинирате с тоалетна седалка и капак със забавено падане или със седалка и капак от здравия и хигиеничен материал Duroplast. Достъпната цена, съчетана с гарантираното качество от Fayans (10 години фабрична гаранция) и максималната хигиена, превръща rimless тоалетните от Fayans в незаменим избор при ремонта и обзавеждането за баня.