Практично обзавеждане на малките бани


Fayans отразява и следва вкуса и изискванията на българските потребители, като разработва новите си модели според различните размери на българските жилища.
 
Често срещано предизвикателство е как да комбинираме правилно обзавеждането за баня, така че едновременно да се радваме на практичност и комфорт в малкото пространство.
 
Добро решение, за да се усвои всеки наличен сантиметър в банята, е монтирането на окачена тоалетна чиния. При тези модели казанчето е скрито в стената, като самият метод на вграждане често позволява обособяването на различни ниши, които могат да се използват за принадлежности или просто да придадат елегантност на помещението.
 
Освен това, окачените тоалетни чинии позволяват по-лесна поддръжка и отлична хигиена. Fayans предлага различни модели стенни тоалетни чинии, както и подходящи за тях структури за вграждане.
 
Душ коритата и параваните са друго добро решение, което позволява пространството около душа да се обособи в отделна част на банята, предпазвайки останалата част от пространството сухо и комфортно за ползване, дори и след душ.
 
Използването на умивалници за мебели позволяват в банята да се обособи отделен кът за обичайните принадлежности в банята чрез мебел под умивалника.  Мебелите за баня не само позволяват по-добра организация на пространството и вещите, но и скриват сифона на умивалника.
 
Често аксесоарите за баня са малкия, но важен детайл пространството да добие финален блясък и всичко да си дойде на мястото. Fayans предлага различни аксесоари за различните потребности в банята – полици, етажерки, закачалки, държачи и други.
 
Пълният набор продукти с марката Fayans може да видите в продуктовата ни част.