Качество

Продуктите с марка FAYANS се произвеждат в завода на Рока България АД в Каспичан, който е най-големият завод на Roca Group за производство на санитарен порцелан на Балканския полуостров.
 
За милиони хора по света Roca е синоним на качество и сигурност. Доверието на потребителите е най-важният актив на Roca Group и поради тази причина всички продукти от портфолиото на компанията преминават през специализиран контрол във всеки етап от производствения цикъл,  отговарящ на стандартите за качество на Roca. Така FAYANS осигурява качество и комфорт в българските бани на най-високо ниво.
 
Освен с качеството на своите продукти, Рока България се отличава и с политиката си за опазване на околната среда. През последните години компанията e награждавана многократко като една от най-успешните и зелени компании в България.
 
Резултатът от дългосрочната политика на компанията в тази област е притежанието на международни сертификати за управление на качеството и околната среда.
 
За повече информация, моля вижте сертификатите за качество и политиката на Рока България АД по качеството и по опазването на околната среда.